Uraluvat

Kelkkaurilla ajamista valvotaan tehostetusti kaudella 2023-2024.

Ilmoitamme kaikki luvattomat ajamiset poliisille. Valvontaoikeus on hallituksen määrämillä henkilöillä, joille uravalvoja liivi on annettu.


Maksamalla uraluvan, olet omalta osaltasi tukemassa kelkkaurien hoito– ja kehitystyötä.


Uralupa kannattaa hankkia jos kelkkailu ei ole jatkuvaa, etkä halua vierailla naapurikerhojen kelkkaurilla.

Jos et ole kerhomme jäsen, kelkkaurilla ajaminen vaatii uraluvan. 

 

HUOM! Mikäli olet jäsen jossakin ristiinajosopimuksen piiriin kuuluvassa kerhossa, et tarvitse uralupaa jos lähdet ajamaan ja myös palaat takaisin ajamalla oman kerhosi urille. Edellisen lisäksi Joutsan Seudun Lumikissojen  sekä Mikkelin moottorikelkkailijoiden jäsenet eivät tarvitse uralupaa. Pelkällä uraluvalla et voi ajaa muiden kerhojen urilla, tästä seuraa kyseisen kerhon määräämä sakko tms.

 

Voit hankkia uraluvan seuraavasti.

 

Uraluvan saat heti voimaan täyttämällä alla olevan uralupalomakkeen ja maksamalla heti uraluvan kerhon tilille. Laita viestikenttään uraluvan haltijan nimi.

Maksun saaja: Mäntyharjun-Pertunmaan Moottorikelkkakerho ry.

IBAN: FI68 5271 2120 0233 50

 

 

Vaihtoehtoihin on lisätty mahdollisuus hankkia uralupa etukäteen, jolloin lomakkeeseen merkitään päivät jota uralupa koskee. Uramaksua ei palauteta. Uralupa tulee maksaa uralupalomakkeen täyttämisen jälkeen. Merkitse viestikenttään päivät ja luvanhaltijan nimi.

 

Urakartta toimitetaan postitse, joten luvat kannattaa hankkia ajoissa. Karttaa ei toimiteta, jos luvan alkamisaikaan on vain muutama päivä. (posti ei ehdi kulkea.) Poikkeustapauksissa kartan toimituksesta mm. noutoa varten ABC:ltä tms on sovittava erikseen.

 

Kelkkareitit.fi on myös nähtävissä kerhon hallinnoimat reitit.

 

Uralupa oikeuttaa käyttämään vain kerhon omia reittejä uraluvassa mainittuna aikana. Kerhomme urat on merkitty karttaan punaisella viivalla. Siellä missä viiva katkeaa alkaa naapurikerhon kelkkaura. Jos ajat naapurikerhon urille, tarvitset myös ko. kerhon luvan.

 

Muista maksaa uralupa lomakkeen täytön yhteydessä!

 

Uraluvan maksutosite on pidettävä mukana kelkkailun aikana.

 

Pysy sovituilla reiteillä, ne on tehty Sinua varten.

Jos ajat reitin ulkopuolella ja tuhoat esim. taimikkoa, olet korvausvelvollinen.

 

Uralupalomake

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Uralupien hinnat, alv 0 %  (Ei sisällä urakarttaa).

1 vrk                20,00 eur

3 vrk                30,00 eur

1 viikko           50,00 eur

Uraluvan ostanut on velvollinen noudattamaan hyviä tapoja ja kerhon sääntöjä ajaessaan kerhon urilla. Noudata nopeusrajoituksia ja pysy merkityllä uralla. 

Huom! Vertaa jäsenhintoja